Your relationship with photography is about to be transformed.

Új SIGMA koncepció:

Újragondolt lencsék

Az összes SIGMA objektívet három kategóriába soroljuk.

A SIGMA az összes optikáját a jövőben három termékcsoportba sorolja. Minden egyes kategóriának megvan a saját koncepciója, és az újonnan megjelenő termékek mindegyike ezen csoportok egyikbe fog tartozni.

Ezzel nem új kategóriák teremtése a célunk, hanem egyszerűen világossá tenni, mi vezérel minket az új lencsék tervezésénél. Reméljük, az új termék kategóriák segítséget adnak a fotósoknak az objektívek kiválasztásánál, útmutatást adva, hogy az egyes lencséket milyen képalkotási feltételek támogatására terveztük és gyártottuk.

A termék csoportok kategorizálása összhangban van a felhasználók érdeklődési körével, így minden fotós egyszerűen és gyorsan képes megtalálni igényeinek leginkább megfelelő SIGMA objektívet.

We're reorganizing all our lenses into three product lines.

Új SIGMA koncepció:

Az összes SIGMA objektívet három kategóriába soroljuk

contemporary High-performance, yet compact and lightweight true all-round lenses

Új SIGMA koncepció:

C - Contemporary
Egy igazi mindenes

A legfrissebb technológiai újdonságokat ötvözi a kiváló optikai teljesítménnyel és kompakt kialakítással. Az igények kielégítésének lehető legszélesebb skáláját kínálja.

A magas optikai minőség megtartása az optika méretének és súlyának csökkentése mellett. Kompromisszumok nélküli, általános felhasználásra, legyen szó megismételhetetlen családi események megörökítéséről, vagy akár vakációról, mikor kényelmesebb két-három optika helyett egy, minden igényt kielégítő darabot magunknál tartani. A Contemporary csoportban biztosan megtalálhatjuk igényeinknek legmegfelelőbb terméket.

Objektív kategóriák

Standard-zoom objektívek, telefotó-zoom objektívek, ultra-nagyítású zoom objektívek és egyebek.

art Unbeatable expressive performance lenses for the artist in you

Új SIGMA koncepció:

A - Art
A Benned élő művész

Tervezésekor különösen ügyeltünk a kifinomult optikai teljesítményre, ez a széria a művészet magasabb szintű kifejezésében nyújt tökéletes segítséget.

A kreatív, művész-fotósok rendkívül magas elvárásainak is megfelelő, rendkívüli teljesítménnyel rendelkező optikák. Fejlesztésükkor nagy hangsúlyt fektettünk a célközönségünk által támasztott igények kielégítésére, akik számára fontosabb a kreatív, drámai hatású végeredményt a kompakt méretnél és sokrétűségnél. Akár portré, tájkép, vagy makró a téma, ezek az optikák garantáltan kielégítenek minden igényt, helytállnak műteremben, a csillagos ég alatt, vagy akár a tenger mélyén is.

Objektív kategóriák

Nagy rekeszű fix objektívek, széleslátószögű objektívek, ultra-széleslátószögű objektívek, makró objektívek, halszem optikák és egyebek.

sports Sophisticated and agile when it comes to capturing action and movement high-performance lenses for dynamic shooting

Új SIGMA koncepció:

S - Sports
A dinamikus fotózáshoz

A kifinomult optikai teljesítmény rendkívüli gyorsasággal és erővel párosul, hogy még a gyors reakciót igénylő eseményekről se maradjon le a fotós.

Kiváló optikai minőségnek és kimagasló teljesítményének köszönhetően lenyűgöző képminőséget garantál, miközben a gyorsan mozgó témáról sem engedi lemaradni a fotóst. Vérbeli profi, a sport-, természet-, és rendezvényfotósok méltó társa. Továbbá a mellékelt szoftverek segítségével tökéletesen személyre szabható, hogy még testhezállóbb eszközzé válhasson a kezünkben tartott gép.

Objektív kategóriák

Telefotó objektívek, telefotó-zoom objektívek, szuper-telefotó objektívek, szuper-telefotó zoom objektívek és egyebek.