The kind of quality for which Sigma is perpetually striving can be summed up by two adjectives: “essential” and “optimal”.

Filozófia

Kézműves tanok

Ebben a digitális világban
a kimagasló képminőség
sokkal fontosabb, mint valaha

Most, hogy digitális képek készülnek mindenütt, az objektívekkel szemben támasztott teljesítmény-követelmények sokkal magasabbak és szigorúbbak lettek. A fényképeket számítógép kijelzőkön is megjeleníthetjük és vizsgálhatjuk pixel szinten, így az objektív abberációk tisztán láthatóak és az eltérések egy pillanat alatt nyilvánvalóak lesznek. Pontosan ez az, amiért a magas képminőségre összpontosítunk, miden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megszüntessük az objektív abberációkat a gyártási fázisban és határozottan törekszünk arra, hogy az optikai adat interferencia nélkül érje el a képérzékelőt.

Technológiai innováció
kombinálva művészi érzékenységgel

Van egy ok, amiért a Sigma továbbra is ragaszkodik a legmagasabb minőséghez a termék gyártás során: a fotózás iránti szeretetünk felülmúlhatatlan. Mélyen értékeljük a fotós vágyát, hogy rögzítse és kifejezze szenvedélyét. Megértjük, hogy szükséges megragadni a pillanatot, ami egyedülálló művészeti alkotás. Végtelen fotózás iránti szenvedélyünk a képminőséget és teljesítményt növelő műszaki innovációkra sarkal minket és ez az érzés tart minket azon az úton, hogy új lehetőségekkel könnyítsük meg a művészi kifejezést.

Our powerhouse and our pride: Sigma's manufacturing base in Aizu

Filozófia

Amit fontosnak tartunk

A termelési rendszer, mely
nagyobb tervezési szabadságot és
jobb termék minőséget nyújt

A Sigmánál a megoldandó problémákat és fejlesztéseket minden egyes gyártási folyamatnál megosztjuk és megvitatjuk a saját döntéshozatali rendszerünkben. Ez a jól megalapozott és önfenntartó kommunikációs csatorna lehetővé teszi a visszajelzést a termelési lánc le- és felmenő ágaiban is. Mivel viszonylag kis cég vagyunk, a Sigma erősségét, rugalmasságát és gyorsaságát alkalmazza a magas minőségű és hozzáadott értékű termékgyártásnál. Az ezen a módon napi szinten felhalmozott és megosztott szakértelem lehetővé teszi, hogy fenntartsuk a pozitív visszacsatolást, mely elősegíti az innovatív termék design-t, termelés hatékonyságot és termelékenységet.

Aizu gyárunkban
az integrált termelés mindent magában foglal
az öntőformáktól az alkatrészekig

Sigma azon képessége, hogy a helyszínen könnyedén koordinálja a dolgokat nagyrészt az egyedülálló vertikálisan integrált termelési rendszerének köszönhető. Eltekintve pár apró folyamattól, minden házon belül készül. Ez magában foglalja a lencsék csiszolását, a műanyag részek formába öntését, festést, alapanyag összeszerelést, szerelést, a csavarok és egyéb alkatrészek gyártását és az öntőformák gyártását. Minden cserélhető objektív, fényképezőgép és vaku szintén az Aizu gyárban, az integrált rendszerrel készül. A Sigma nagy erőssége az Auizu gyárban olyan gyártósorral való termelés, amit egy aprólékos termelési tervnek megfelelően rugalmasan át lehet szervezni és ami lehetővé teszi a változékony, kis mennyiségű termelést.

Sigma: jelentős piaci jelenlét
és társadalmi lelkiismeret

Az Aizu gyár - az egyetlen gyártási helyünk - története, egyben a Sigma történelme is. Attól a pillanattól kezdve, hogy megfogant az ötlet egy gyár megalapítására Aizuban, célunk volt hogy az a helyi közösség részeként nőjön és fejlődjön. Hisszük, hogy ha egy cég létrehoz egy üzleti bázist, attól az időtől kezdődően gazdasági és kulturális felelőséggel tartozik a helyi közösségnek. A globális piacra helyezhető a fő hangsúly, de felelősségünk otthon kezdődik.

Filozófia

SIGMA Aizu, Japán