Development policy Design, manufacturing, inspection Sigma insists on manufacturing that meets the highest standards on all three counts.

Fejlesztési elvek:

Objektív fejlesztés / követelmények

Feltételek / Könnyedén megfelelnek a követelményeknek a
kiemelkedő objektívek

Három dolgon múlik, hogy kiváló objektíveket készíthessünk. Az első a kifinomult design. A második a precíz gyártás. A harmadik, az ellenőrzés. A Sigma új objektív szériája mindhárom dologban a legmagasabb szintet kínálja. Először is, úgy tervezték őket, hogy radikálisan újragondolták a fénykép, objektív és fotós kapcsolatát. Másodjára, a gyártás Japánban a Sigma vertikálisan integrált gyártási rendszerével és a legfejlettebb gyártási technológiákkal végzik. Harmadjára, az objektíveket a Sigma által alapoktól kifejlesztett, a legmagasabb szintű teljesítményt kifejezését biztosító, egyedi teljesítmény-kiértékelő mérésekkel és technikákkal ellenőrzik.

Fejlesztési elvek:

Design

Objektívek teljesítményének növelése, három kategóriára meghatározva

Miután az objektíveket új teljesítmény szintre emelték, a Sigma elfogadott egy egyszerű termék azonosításra szolgáló stratégiát, mely egyszerűbbé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza azt az objektívet, amit keres. Továbbgondolva ezt az ötletet, minden objektívünket három termékcsoportba szerveztük, melyek jellemzői egyértelműen definiáltak. Mostantól minden újonnan fejlesztett objektívünk ezen termékcsoportok egyik tagja lesz. Az új rendszer célja, hogy megkönnyítse a felhasználók számára az objektív választást.

Testre szabhatóság, mely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját igényének megfelelően dolgozzon

Az új termékcsoportok alapján kifejlesztettünk egy alkalmazást (SIGMA Optimization Pro), amivel frissíthető az objektív firmware és más paraméterek is testre szabhatóak, mint például a fókusz. A fókusz korlátozó is testre szabható a Sport objektíveknél. A speciális USB dokkolóval számítógéphez csatlakoztatható az objektív, könnyen kezelhető, vizuális eszközökkel finomhangolható a fókusz és más egyéb paraméterek, így a felhasználó személyre szabhatja az objektívet.

Fejlesztési elvek:

Mestermunka

“Made in Japan”

A Sigma gyártása – teljes egészében az öntőformáktól az alkatrészekig – egy integrált termelési rendszerben történik, teljes egészében Japánban. Azon kevés gyártók közé tartozunk, melyek termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretjük azt hinni, hogy a termékeink hazánk esszenciájával vannak átitatva, tiszta levegővel, vízzel megáldva és keményen dolgozó, összpontosító emberekkel. Büszkék vagyunk arra, hogy valódi minőségi Sigma termékek születnek a kifinomult szakértelem, intelligencia és fejlett technológia összhangjának eredményeként. Kifinomult termékeinknek, szakemberek és a fotózás szerelmeseinek világszerte elégedettséget nyújtanak, mert a gyártásunk alapja a valódi kézműves termékek, alátámasztva a szenvedéllyel és szakembereink büszkeségével.

Fejlesztési elvek:

Ellenőrzés

Minden Sigma okbjektív a saját a 46 megapixeles Foveon X3 közvetlen képérzékelős A1-es szabadalmaztatott rendszerű teljesítmény tesztelésen esik át

Három követelmény a kiváló objektívekhez: szép design, precíz gyártás és ellenőrzés biztosítja az összes specifikáció teljesítését. A Sigma objektíveket a jól átgondolt design tervezés és kifinomult, fejlett Japán gyártási technológiának köszönhetjük: a végső érvelésünk az objektívek teljesítményértékelése.

Az objektívek teljesítményének meghatározására hagyományos szenzorokat szoktunk használni. Azonban napjainkra kifejlesztettük a saját A1 MTF (modulation transfer function), 46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelőjű mérőrendszerünket. Korábban az észrevehetetlen magas frekvenciájú részletek a minőség ellenőrzésen belülre kerültek. Az új szériás objektíveket mind az új rendszerünkkel ellenőrizzük, még a szállítás előtt.

Az érzékelők rendkívül nagy felbontásának köszönhetően számíthat rá, hogy a nagyteljesítményű objektíveink jobbak, mint valaha.

Sigma objektíveket úgy tervezték, hogy kivetítse a fotós személyiségét és szenvedélyét

Objektíveink megfelelnek az optikai teljesítmény, használhatóság, szívósság, tartósság és sok más követelménynek. Az alap teljesítmény extrém magas szintre csiszolásával, képessé tettük őket szubjektív értékek és érzelmek kivetítésére, más szóval arra, hogy közvetítsék a fotós saját művészetét és szenvedélyét. Ez annak a része, ami a Sigma objektíveket olyan különlegessé teszi. Az új termékcsoportunkban ezen irányban haladunk tovább és a tökéletességre törekszünk termékeink kapcsán. A Sigmánál az aprólékos tervezés a részleteknél kezdődik.